Kinderopvang in Hof van Twente

Welkom op de site van Kinderopvang Hof van Twente

 

Goed nieuws: Kinderopvang is in 2017 voor ouders voordeliger!

Wat een goed nieuws dat de overheid opnieuw investeert in de Kinderopvang. Een onderdeel daarvan is dat in 2017 de kinderopvangtoeslag opnieuw omhoog gaat!  Dat betekent dat de netto kinderopvangkosten voor ouders voordeliger uitvallen. Kinderopvang wordt dus goedkoper!

De overheid realiseert zich dat kwalitatief goede kinderopvang niet alleen belangrijk is voor de arbeidsparticipatie van ouders, maar zeer zeker ook een belangrijke bijdrage levert aan de ontwikkeling van kinderen. Het betekent dat de overheid extra aandacht gaat schenken aan deze kwaliteit en met investeringen deze wil versterken.

Stimulerende en ontwikkelingsgerichte kinderopvang voor 0 t/m 12 jarigen

Vindt u het belangrijk dat uw kind de ruimte krijgt zich optimaal te ontwikkelen? Dat hij of zij spelenderwijs wordt uitgedaagd en gestimuleerd in zijn of haar talenten? Onze professionele en enthousiaste medewerkers begeleiden en helpen uw kind daar graag bij.

Huiselijk en vertrouwde omgeving

Wij creëren voor uw kind een warme en huiselijke sfeer, zodat het zich veilig en vertrouwd voelt om steeds weer een nieuwe stap te zetten. Zo ontdekt uw kind zijn eigen mogelijkheden en de wereld om zich heen. Ons pedagogisch beleid vormt de basis hiervoor.

Lokaal en dichtbij school

Wij bieden Kinderdagopvang, Peuteropvang 2-4 jaar en Buitenschoolse opvang. Er zijn kindercentra in Deldenerbroek, Diepenheim,  Goor en Markelo. Wij bieden peuteropvang bij de kindercentra in Delden en Hengevelde. Peuteropvang zijn erkende VVE locaties die werken met het programma Kaleidoscoop.

Peuteropvang vanaf 2 jaar

Vanaf dit schooljaar kunnen de peuters in Hof van Twente het Peuterspeelzaalwerk gaan volgen vanaf 2 jaar!  Kinderen zijn van nature nieuwsgierig, gaan op onderzoek uit, spelen, ontdekken en breiden op die manier hun ervaringen en kennis uit. Wat is er leuker dan dit samen met leeftijdsgenootjes te doen. De groepen en het spelmateriaal zijn afgestemd op wat de kinderen interesseert. Aan de hand van uitdagende activiteiten, met de inzet van veel deskundigheid en plezier, willen we de talenten van kinderen tot groei en otnwikkeling laten komen. Hierdoor is uw kind spelenderwijs klaar voor de basisschool!!

 

  Wij geven u met veel plezier informatie en een rondleiding!

Telefoon 0547-727020

Of neem contact met ons op via het contactformulier

Voorjaarsvakantie
Persbericht Kindcentrum Markelo
Contactgegevens