Kinderopvang in Hof van Twente

Kindercentra Triangel maakt een doorstart.

De curator heeft hierover overeenstemming bereikt met Stichting Kinderopvang Borne, die de activiteiten onder de naam Stichting Kinderopvang Hof van Twente zal voortzetten.

Bij de doorstart is aan 38 van de 43 werknemers een nieuwe arbeidsovereenkomst aangeboden. Het pedagogisch beleid wordt één op één voortgezet.

Voor verdere informatie kunt u contact opnemen met Kinderopvang Hof van Twente via telefoonnnummer 0547-262550 en bij geen gehoor via 074-2659946.

 

Kinderopvang Hof van Twente 

Stimulerende en ontwikkelingsgerichte kinderopvang voor 0 t/m 12 jarigen
Vindt u het belangrijk dat uw kind de ruimte krijgt zich optimaal te ontwikkelen? Dat hij of zij spelenderwijs wordt uitgedaagd en gestimuleerd in zijn of haar talenten? Onze professionele en enthousiaste medewerkers begeleiden en helpen uw kind daar graag bij.

Huiselijk en vertrouwde omgeving
Wij creëren voor uw kind een warme en huiselijke sfeer, zodat het zich veilig en vertrouwd voelt om steeds weer een nieuwe stap te zetten. Zo ontdekt uw kind zijn eigen mogelijkheden en de wereld om zich heen. Ons pedagogisch beleid vormt de basis hiervoor.

Lokaal en dichtbij school
Wij bieden Kinderdagopvang, Peuteropvang 2-4 jaar, Buitenschoolse opvang en Tussenschoolse opvang. Er zijn kindercentra in Diepenheim en Goor. Wij bieden peuteropvang bij de kindercentra in Delden, Hengevelde en Markelo.
Peuteropvang zijn erkende VVE locaties die werken met het programma Kaleidoscoop.

Peuteropvang vanaf 2 jaar
Vanaf dit schooljaar kunnen de peuters in Hof van Twente het Peuterspeelzaalwerk gaan volgen vanaf 2 jaar!  Kinderen zijn van nature nieuwsgierig, gaan op onderzoek uit, spelen, ontdekken en breiden op die manier hun ervaringen en kennis uit. Wat is er leuker dan dit samen met leeftijdsgenootjes te doen. De groepen en het spelmateriaal zijn afgestemd op wat de kinderen interesseert. Aan de hand van uitdagende activiteiten, met de inzet van veel deskundigheid en plezier, willen we de talenten van kinderen tot groei en otnwikkeling laten komen. hierdoor is het spelenderwijs klaar voor de basisschool!!

 

Kom gerust eens binnen kijken bij één van onze Kindercentra.
Wij geven u met veel plezier een rondleiding!
Of neem contact met ons op via het contactformulier

 

                            child with books

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Contactgegevens